Casal d'estiu 2021

TORNEN ELS ESTIUS DE SEMPRE!

 

dies del 28 de juny al 30 de juliol de 2021 (setmana 1: 28/06 - 02/07; setmana 2: 05/07 - 09/07; setmana 3: 12/07 - 16/07; setmana 4: 19/07 - 23/07; setmana 5: 26/07 - 30/07)        

població Sant Esteve de Palautordera    

localització edifici Escola Vallmanya    

edats adreçades nens i nenes cursant des de P3 a 6è de primària.    

tipologia d'activitats molt diverses: gimcanes, tallers, esports, piscina, excursions al bosc,... 

sortides especials sempre subjectes a la situació de la pandèmia, però enguany, volem recuperar el màxim nombre de sortides possibles.

Parc Malgrat (P3 a P5), acampada a l'escola (P3 a P5), platja de Mataró (1er a 6è), inflables aquàtics Calella (1er a 6è), colònies al Mogent de Llinars (1er a 6è), complex esportiu Júlia (3er a 6è), Marineland (P3 a 2on), Waterworld (3er a 6è), Espectacles (P3 a 2on).

preus de 9:00h a 13:00h: 56€ / setmana - 270€ / 5 setmanes - (descomptes per a germans a partir de 3 setmanes). Per la resta de preus, consultar el flyer més avall.   

horari de 9:00h a 13:00h (servei bon dia de 8:00h a 9:00h), de 9:00h a 15:00h (inclou dinar) i de 9:00h a 17:00h (inclou dinar i casal de tarda).

reunió informativa 29 d'abril a les 19:00h, en directe pel Youtube - MèsTres Activitats.

inscripcions del 3 al 14 de maig telemàtiques (a la dreta d'aquesta pàgina); el 13 i 14 de maig de 17h a 19h presencials al teatre municipal Pare Casals (Sant Esteve). Les places són limitades.

 

 

Aquest serà el nostre 8 casal d'estiu, i venim d'una experiència molt complexa l'any passat, on davant la situació totalment nova de la Covid, vam haver d'afrontar el retorn de molts infants a una "normalitat" molt desitjada per a tothom. Va ser un any complicat, on vam haver d'assumir molta responsabilitat, però que gràcies al compromís de totes les famílies que van compartir amb nosaltres el Ksal, va anar genial.

Enguany, la situació pandèmica segueix allà, però ja portem un curs escolar on tots i totes hem pogut veure com van les coses, què significa un confinament de grup bombolla, com i quan ens posem la mascareta, rentat de mans,... Igual que l'any passat, creiem més necessari que mai l'espai de lleure que oferim durant el mes de juliol, i sempre que les restriccions ens ho permetin, tots els nens i nenes que vinguin al Casal de Sant Esteve, es mereixen que aquest sigui el més normal possible. Per això, volem recuperar sortides, excursions i colònies que l'any passat vam haver de suprimir.

Sempre, seguint amb la il·lusió del primer dia i procurant que tots els nens i nenes que vinguin a compartir uns dies amb nosaltres, s'ho passin bomba i aprenguin moltes coses, aprofitant l'avantatge que ens dona aprendre jugant: "l'educació és lleure; el lleure és educació".

 

A continuació es detalla una mica més d'informació del funcionament del casal d'enguany, completant la informació resum que hi ha més amunt.

distribució de grups els diferents grups del casal estaran distribuits de la següent manera:

- Grup P3-P4-P5: els nens i nenes que hagin fet P3, P4 i P5 seguiran pràcticament el mateix quadrant d'activitats, però estaran dividits en 3 subgrups (P3, P4 i P5, cada un amb els seus monitors i seguint el ritme d'activitat adaptat al màxim a l'edat). Seran 3 grups bombolla que aniran canviant cada setmana. 

- Grup 1er i 2on: els nens i nenes que hagin fet 1er o 2on de primària també seguiran el mateix calendari d'activitats, però seran dos grups de convivència diferents, amb els seus respectius monitors i monitores (sempre tenint en compte el nombre d'inscrits).

- Grup 3er i 4rt: els nens i nenes que hagin fet 3er o 4rt de primària seguiran el mateix calendari d'activitats, però seran dos grups de convivència diferents, amb els seus respectius monitors i monitores (sempre tenint en compte el nombre d'inscrits).

- Grup 5è i 6è: els nens i nenes que hagin fet 5è o 6è de primària seguiran el mateix calendari d'activitats, però seran dos grups de convivència diferents, amb els seus respectius monitors i monitores (sempre tenint en compte el nombre d'inscrits).

Aquesta distribució de grups pot modificar-se un cop passades inscripcions. Si ens trobéssim amb molts inscrits en algun grup, per garantir-ne el correcte funcionament, podria ser que es dividís.

horari dins les franges horàries descrites anteriorment, comentar que:

- servei bon dia (8:00h a 9:00h): entès com un servei per a les famílies que no poden portar els fills a les 9:00h, no com una hora més de casal. Els nens es podran deixar al casal entre les 8:00h i les 8:45h. De 8:45h a 9:00h, les portes del casal romandran tancades, fins les 9:00h que s'obriran perquè entri tothom. Les portes es tancaran a les 9:15h. Enguany, el servei bon dia tindrà una petita tarifa, per controlar-ne una mica l'afluència.

- casal de matí: entrades (9:00h a 9:15h): enguany, l'escalat d'entrades desapareixerà, però si que habilitarem 3 accessos al casal per això no concentrar a tots els grups de convivència al mateix punt. Així és com s'ha fet a les escoles i ha anat bé. Això facilitarà molt la logística i serà menys feixuc per a tothom.

- servei menjador (13:00h a 15:00h): dins aquestes dues hores, els infants dinaran (càtering M'penta, tindreu el calendari de menús per poder procurar una dieta equilibrada als vostres fills/es, en concordança amb el que mengin per dinar. Pels al·lèrgics també hi haurà els diferents menús adaptats). De 13:00h a 13:30h els infants tindran una estona de temps lliure per poder jugar, llegir o jugar a algun joc de taula. A les 13:30h es rentaran les mans i a dinar. En acabat, faran una estona de descans fins que alguns marxin a les 15:00h i alguns comencin el casal de tarda, a la mateixa hora i fins les 17:00h. Els més petitons que es quedin fins les 17:00h, abans de començar el casal de tarda, faran una estona de relaxació (migdiada). Hi haurà la possibilitat de contractar el servei de menjador i casal de tarda de forma esporàdica: 10€ servei menjador / dia; 15€ servei menjador i casal de tarda / dia; 5€ casal de tarda / dia. Per contractar aquests serveis esporàdics, s'haurà de comunicar el mateix dia als directors i monitors del grup del vostre fill/a, i pagar en efectiu a l'entrada del casal. L'aforament del menjador quedarà subjecte a les restriccions del moment, i per tal d'adaptar-nos'hi, veurem si cal fer més d'un torn per dinar, en els que els horaris descrits anteriorment (estona d'esbarjo, de dinar, relaxació,...) podrien veure's modificats.

tipologia d'activitats com sempre, hi haurà un centre d'interès durant el casal que permetrà als infants (sobretot als més petits), viure més intensament totes les activitats, i aprofitarem per donar petites pincellades d'història segons la temàtica. Enguany, la temàtica anirà sobre la coneguda història d'Alí Babà i els 40 lladres. Igual que l'any passat però, el centre d'interès no comptarà amb les activitats verticals que fèiem sempre, pel fet de no barrejar grups de convivència.

sortides especials al flyer mostrat anteriorment, es poden veure algunes de les sortides que farem durant l'estiu. Volem transmetre el fet que la nostra intenció és recuperar tot allò que sigui possible (enguany, les escoles estan fent ja sortides i colònies, així que estem convençuts que els casals també podrem fer-ho així). 

equip directiu i monitoratge tenim la gran sort de comptar amb gran part de la plantilla de monitors que ja han estat amb nosaltres anys passats, i els que no han pogut seguir, estan molt ben coberts. Tenim un equip de monitors i monitores molt especialitzat en el sector, la gran majoria titulats en el món del lleure, amb gran experiència, i a més a més, molts d'ells també amb titulacions universitàries relacionades amb el món de l'educació i els infants (magisteri, psicologia, infermeria,...). Pel què fa a l'equip directiu, serem l'Andreu i en Cesc, que procurarem ser sempre (almenys un dels dos), als accessos del casal, per resoldre qualsevol dubte o consulta que pogueu tenir. A part d'això, sabeu que podeu contactar amb nosaltres a través del mail i els mòbils.

confinaments sempre que un grup hagi de ser confinat degut a algun positiu dins el mateix grup, seguirem els protocols que s'han tingut en compte a les escoles, a no ser que modifiquin la normativa. En aquest cas, com a empresa ens comprometem a retornar una part de l'import corresponent als dies que els infants no podran ser al casal, tenint en compte cada situació concreta (si coincideix en sortides, colònies, menjadors,...). Restem a l'espera també de si les institucions es pronuncien sobre aquest aspecte i estableixen uns protocols a seguir.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres aquí

Reunió informativa

29 d'abril 2021.

19:00h.

Podeu veure l'emissió en diferit: AQUÍ!

 

 

 

Inscripcions

Del 3 al 14 de maig, via telemàtica.

Link al formulari AQUÍ!

Link protecció de dades AQUÍ!

 

13 i 14 de maig, presencial.

De 17h a 19h al vestíbul del Teatre Municipal Pare Casals

Cal portar: còpies de la documentació sol·licitada per realitzar la inscripció (targeta sanitària i carnet de vacunes actualitzat).

 

Places limitades!

 

És indispensable entregar juntament amb el formulari, la documentació següent (sense ella la inscripció no serà vàlida): còpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunes actualitzat. 

 

Els detalls del pagament es rebran per correu electrònic, un cop nosaltres validem la inscripció (pel què fa a les inscripcions rebudes via telemàtica; pel què respecte a les inscripcions presencials, es podrà pagar en efectiu en el moment de la inscripció o via transferència bancària).

 

Per qualsevol consulta, no dubteu en preguntar-nos'ho.

GRÀCIES!

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats