Casal d'estiu Aventura 2018

 

dies del 25 de juny al 27 de juliol de 2017 (setmana 1: 25/06 - 29/06; setmana 2: 2/07 - 6/07; setmana 3: 9/07 - 13/07; setmana 4: 16/07 - 20/07; setmana 5: 23/07 - 27/07)     

població Sant Esteve de Palautordera    

localització edifici Institut SES Can Record (per confirmar)   

edats adreçades nois i noies cursant ESO i Batxillerat.    

tipologia d'activitats molt diverses: gimcanes, tallers, esports, piscina, excursions al bosc, activitats d'aventura, team building,... 

sortides especials sant Hilari aventura, acampada a la costa brava, inflables aquàtics platja Calella, parc d'aventura, complex esportiu Júlia, acampada a Montseny, Waterworld. Les sortides que es faran cada setmana es pot veure al flyer, més avall.

preus de 9:00h a 13:00h: una setmana: 75€; dues setmanes: 140€; tres setmanes: 200€; quatre setmanes: 250€; cinc setmanes: 290€. Els preus inclouen totes les activitats i sortides. 10% de descompte pel segon germà (inscripció mínim de tres setmanes). Servei de menjador a l'escola Vallmanya: 9€ / dia esporàdic, 34€ / setmana.   

horari de 9:00h a 13:00h (excepció de les sortides que acaben a les 15:00h i a les 17:00h) i de 9:00h a 15:00h (inclou dinar).

reunió informativa 2 de maig a les 20:00h, al teatre municipal Pare Casals (Sant Esteve).

inscripcions 9, 10 i 11 de maig, de 17:00h a 20:00h, al teatre municipal Pare Casals (Sant Esteve). Les places són limitades.

 

 

Aquest serà el nostre 4 casal d'estiu per a nois i noies d'eso i batxillerat, i estem igual d'engrescats que sempre per procurar que tots els nois i noies que vinguin a passar uns dies amb nosaltres, s'ho passin bomba i aprenguin moltes coses, aprofitant l'avantatge que ens dona aprendre jugant: "l'educació és lleure; el lleure és educació".

A continuació es detalla una mica més d'informació del funcionament del casal d'enguany, completant la informació resum que hi ha més amunt. Abans que res, dir-vos que aquest casal és un casal força esportiu i aventurer, que combina moltes disciplines, tan esportives com d'aventura, i també té un seguit d'activitats molt diverses que li donen una dimensió molt més global que permet als joves participar d'activitats molt variades (gimcanes, team building, activitats audiovisuals, aprenentatge per servei,...). 

distribució de grups els anys anteriors, el casal ha funcionat en un únic grup, que s'ha dividit en petits subgrups segons l'activitat que realitzaven. Aquest any, la idea és seguir amb el mateix funcionament, tot i que som conscients que pot ser que haguem de desdoblar d'entrada els diferents grups. Això no significa que facin activitats diferents (es procurarà que totes puguin seguir el transcurs planificat, però si que poden modificar-se en certa mesura, per tal d'adaptar-se a la perfecció a les necessitats de cada grup). Aquesta divisió dels grups anirà en funció del número d'inscrits i les edats.

horari com s'ha especificat anteriorment, la franja horaria principal del casal és de 9:00h a 13:00h (algun dia pot allargar-se uns 10 minuts), exceptuant els dies que hi hagi sortides i activitats especials, que en detallem l'horari a continuació:

sortides especials en el flyer que hi ha més amunt, es pot veure la distribució d'activitats segons cada setmana. Les activitats estrella estan fixades, però les altres podrien patir alguna variació de setmana (procurarem que no). 

- Sant Hilari Aventura: 9:00h a 17:00h. Anirem en autocar. S'hauran de portar esmorzar i dinar.

- Acampada a Montseny: de dijous entre les 8:00h i les 9:30h fins divendres a les 17:00h (en aquesta setmana, les famílies us haureu de fer càrrec del transport. Tan en l'anada com en la recollida, es deixaran els fills al càmping Les Piscines del Montseny). S'hauran de portar esmorzar, dinar, berenar i sopar del primer dia, i esmorzar i dinar del segon dia. Recomanem que, en la mesura del possible, les famílies s'organitzin al màxim per optimitzar els vehicles.

- Platja de Calella: 9:00h a 15:00h. S'hauran de portar esmorzar i dinar.

- Acampada costa brava: de dijous a les 9:00h fins divendres a les 17:00h (aquests horaris poden modificar-se, sobretot el del dijous). S'hauran de portar esmorzar, dinar, berenar i sopar del primer dia, i esmorzar i dinar del segon dia. Anirem en autocar fins el càmping Tamariu, situat a la mateixa població.

- Waterworld: 9:00h a 17:00h. S'hauran de portar esmorzar i dinar.

 

Aquí podeu veure els links de les pàgines web d'alguns dels llocs on anem:

Parc Sant Hilari Aventura

Càmping Tamariu (acampada costa brava)

Mar aventura Calella (inflables aquàtics)

Complex esportiu Júlia

Càmping Les Piscines (acampada Montseny)

Waterworld

 

equip directiu i monitoratge tenim la gran sort de comptar amb quatre grans monitors, que es complementen a la perfecció entre ells i que ensenyaran moltes coses a tothom que vingui. A part de tenir gran experiència en el món del lleure, un d'ells és tècnic d'alta muntanya i té gran experiència en tot el relacionat amb les activitats d'aventura, i els altres dos són mestres d'institut i d'escola, molt actius en la vida esportiva tant del poble com de les rodalies. Pel què fa a l'equip directiu, serem l'Andreu i en Cesc, que no serem mai a l'entrada del casal, però sí que serem a l'entrada i sortida del casal de l'escola Vallmanya, on si ens heu de dir qualsevol cosa personalment, podreu trobar-nos allà. A part d'això, sabeu que podeu contactar amb nosaltres a través del mail i els mòbils.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres aquí

 

 

 

 

Inscripcions

Fora de termini.

 

Passats els tres dies d'inscripcions, totes aquelles famílies que es vulguin inscriure al casal d'estiu, s'han de posar en contacte amb nosaltres per consultar la disponibilitat de places, enviant un mail al nostre correu electrònic (mestresactivitats@gmail.com), dient el curs en el que estan interessats i les setmanes.

 

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats