Casal d'estiu Aventura 2021

TORNEN ELS ESTIUS DE SEMPRE!

 

dies del 28 de juny al 30 de juliol de 2019 (setmana 1: 28/06 - 02/07; setmana 2: 05/07 - 09/07; setmana 3: 12/07 - 16/07; setmana 4: 19/07 - 23/07; setmana 5: 26/07 - 30/07)     

població Sant Esteve de Palautordera    

localització edifici Institut SES Can Record   

edats adreçades nois i noies cursant ESO i Batxillerat.    

tipologia d'activitats molt diverses: gimcanes, tallers, esports, piscina, excursions al bosc, activitats d'aventura, team building,... 

sortides especials sempre subjectes a la situació de la pandèmia, però enguany, volem recuperar el màxim nombre de sortides possibles.

"Humor Amarillo" a can Putxet, acampada a Tamariu, inflables aquàtics i platja a Calella, complex esportiu Júlia, acampada a Montseny, Waterworld.

preus de 9:00h a 13:00h: una setmana: 75€; dues setmanes: 145€; tres setmanes: 210€; quatre setmanes: 260€; cinc setmanes: 300€. Els preus inclouen totes les activitats i sortides. 5% de descompte pel segon germà (inscripció mínima de tres setmanes). Servei de menjador a l'escola Vallmanya: 10€ / dia esporàdic, 36€ / setmana (4 menús, excloent el dia de sortida).   

horari de 9:00h a 13:00h (excepció de les sortides que acaben a les 15:00h i a les 17:00h) i de 9:00h a 15:00h (inclou dinar).

reunió informativa 29 d'abril a les 19:00h, en directe pel Youtube - MèsTres Activitats.

inscripcions del 3 al 14 de maig telemàtiques (a la dreta d'aquesta pàgina); el 13 i 14 de maig de 17h a 19h presencials al teatre municipal Pare Casals (Sant Esteve). Les places són limitades.

 

 

Aquest serà el nostre 8 casal d'estiu, i venim d'una experiència molt complexa l'any passat, on davant la situació totalment nova de la Covid, vam haver d'afrontar el retorn de molts infants a una "normalitat" molt desitjada per a tothom. Va ser un any complicat, on vam haver d'assumir molta responsabilitat, però que gràcies al compromís de totes les famílies que van compartir amb nosaltres el Ksal, va anar genial.

Enguany, la situació pandèmica segueix allà, però ja portem un curs escolar on tots i totes hem pogut veure com van les coses, què significa un confinament de grup bombolla, com i quan ens posem la mascareta, rentat de mans,... Igual que l'any passat, creiem més necessari que mai l'espai de lleure que oferim durant el mes de juliol, i sempre que les restriccions ens ho permetin, tots els nens i nenes que vinguin al Casal de Sant Esteve, es mereixen que aquest sigui el més normal possible. Per això, volem recuperar sortides, excursions i acampades que l'any passat vam haver de suprimir.

Sempre, seguint amb la il·lusió del primer dia i procurant que tots els nens i nenes que vinguin a compartir uns dies amb nosaltres, s'ho passin bomba i aprenguin moltes coses, aprofitant l'avantatge que ens dona aprendre jugant: "l'educació és lleure; el lleure és educació".

A continuació es detalla una mica més d'informació del funcionament del casal d'enguany, completant la informació resum que hi ha més amunt. Abans que res, dir-vos que aquest casal és un casal força esportiu i aventurer, que combina moltes disciplines, tan esportives com d'aventura, i també té un seguit d'activitats molt diverses que li donen una dimensió molt més global que permet als joves participar d'activitats molt variades (gimcanes, team building, activitats audiovisuals, aprenentatge per servei,...). 

distribució de grups segons les inscripcions, distribuirem els participants en diferents grups de convivència, procurant fer-los el més coherents i homogenis possible. Tots els grups seguiran un calendari d'activitats similar.

horari com s'ha especificat anteriorment, la franja horaria principal del casal és de 9:00h a 13:00h (algun dia pot allargar-se uns 10 minuts), exceptuant els dies que hi hagi sortides i activitats especials, que poden acabar a les 15h o a les 17h.

sortides especials al flyer mostrat anteriorment, es poden veure algunes de les sortides que farem durant l'estiu. Volem transmetre el fet que la nostra intenció és recuperar tot allò que sigui possible (enguany, els instituts estan fent ja sortides i colònies, així que estem convençuts que els casals també podrem fer-ho així). 

equip directiu i monitoratge tenim la gran sort de comptar amb grans monitors, que es complementen a la perfecció entre ells i que ensenyaran moltes coses a tothom que vingui. A part de tenir gran experiència en el món del lleure, quasi tots estan vinculats en el món educatiu de forma professional, cosa que aporta molta qualitat durant el dia a dia. Pel què fa a l'equip directiu, serem l'Andreu i en Cesc, que no serem mai a l'entrada del casal, però sí que serem als diferents accessos del casal de l'escola Vallmanya, on si ens heu de dir qualsevol cosa personalment, podreu trobar-nos allà. A part d'això, sabeu que podeu contactar amb nosaltres a través del mail i els mòbils.

Per qualsevol dubte o consulta, podeu contactar amb nosaltres aquí

Reunió informativa

29 d'abril 2021.

19:00h.

Podeu veure l'emissió en diferit: AQUÍ!

 

 

 

Inscripcions

Del 3 al 14 de maig, via telemàtica.

Link al formulari AQUÍ!

Link protecció de dades AQUÍ!

 

13 i 14 de maig, presencial.

De 17h a 19h al vestíbul del Teatre Municipal Pare Casals

Cal portar: còpies de la documentació sol·licitada per realitzar la inscripció (targeta sanitària i carnet de vacunes actualitzat).

 

Places limitades!

 

És indispensable entregar juntament amb el formulari, la documentació següent (sense ella la inscripció no serà vàlida): còpia de la targeta sanitària i del carnet de vacunes actualitzat. 

 

Els detalls del pagament es rebran per correu electrònic, un cop nosaltres validem la inscripció (pel què fa a les inscripcions rebudes via telemàtica; pel què respecte a les inscripcions presencials, es podrà pagar en efectiu en el moment de la inscripció o via transferència bancària).

 

Per qualsevol consulta, no dubteu en preguntar-nos'ho.

GRÀCIES!

© 2016 Mestres Activitats. All Rights Reserved. Designed By Mestres Activitats